apartma Isabella

Nad kavarno Isabella v Mariboru so njeni lastniki stanovanje prenovili v dva apartmaja, ki z zasnovo in notranjo opremo mariborski mestni zgodbi dajeta sodoben, urban pridih. Zgodbo so poimenovali Isabella Living.

Preprosto udobje, ki gostom nudi vse za prijeten oddih, je podprto z močno in barvito zgodbo, kombinacijo izdelkov domačega oblikovanja, DIY projektov in drugih kosov.

Investitorji so želeli ustvariti svetle, moderne, privlačne prostore, nekakšno nasprotje ozke, precej zaprte Poštne ulice in temnih meščanskih stanovanj nad njo. Nekaj novega in drugačnega, česar obiskovalci Maribora do zdaj morda niso našli.

Večina opreme je izdelane po meri, iz vezane brezove plošče. Na svetli, naravni osnovi tako barviti, igrivi in malce neobičajni dodatki pridejo toliko bolj do izraza. Pozorno oko bo najbrž takoj prepoznalo znamenite lupinice, ki so jih osvežili: jih na novo oblekli v moder žamet, ogrodje pa pobarvali z zlato barvo.

Barvne kombinacije, zanimivi detajli in različne teksture ustvarjajo interier, ki ni nikdar dolgočasen.

Vir: ISABELLA LIVING • BUTIČNA APARTMAJA NA MARIBORSKI POŠTNI ULICI. http://www.pepermint.si/2019/02/isabella-living-buticna-apartmaja-v-mariboru.html. 17. 2. 2019.

Accessibility